Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Pakketdozen eigen opdruk

Pakketdozen met je eigen bedrijfsnaam of logo?
Bij de series Fijne Kerstdagen, Fijne Feestdagen en Sterren (zie hieronder) is het mogelijk je eigen bedrijfsnaam en/of logo mee te printen onder de standaardprint. Kies je eigen opdrukkleur voor zowel de standaardtekst als je eigen tekst/logo en stuur per e-mail een voorbeeld van de opdruk. Hierna ontvang je een drukproef en na akkoord zijn binnen 5 tot 10 dagen je dozen klaar. Géén bijkomende opmaakkosten. Elke serie is verkrijgbaar in 3 afmetingen.

Bij de series Bedankt/Rood, Bedankt/Zwart, Bedankt Kraft/wit en Bedankt Kraft/Zwart is er vanaf 500 stuks de mogelijkheid om een persoonlijke tekst op de binnenflap te laten drukken. Informeer naar de prijzen.

Natuurlijk is het ook mogelijk een geschenkdoos of een flesverpakking met een volledig eigen opdruk te laten produceren. Vanaf 50 stuks d.m.v. digitale druk (max. 5-10 dagen levertijd) of vanaf 750 stuks d.m.v. Flexodruk (ca. 21 dagen levertijd).

Kies een subgroep

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!
Eerste indruk
9,5
Service
9,8
Prijs / kwaliteit
9,2

Kerstbestelling en zekerheid dat je hem dit jaar nog wel geleverd krijgt maar nu nog even niet?
Geef bij je bestelling de gewenste leverweek of afleverdag op en wij zorge dat je bestelling op
de door jou aangegeven week/dag wordt afgeleverd.

Niet meer tonen