Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Rauwkost & Saladebakken

Voedselveilige rauwkost-/saladebakken verpakt in handzame dozen. Voor het hygiënisch en praktisch presenteren of meegeven van sauzen, tapenade, olijven, filet americain en salades. De bakjes zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en inhoudsmaten met allen dezelfde diameter. Hierdoor passen de deksels (los verkrijgbaar) op alle bakjes uit die serie. De bakjes zijn gemaakt van lichtgewicht en stevig polypropyleen (pp). Veel gebruikt door delicatessenzaken, lunchrooms, snackbars. afhaalrestaurants, maar ook voor cateringgebruik bij feesten of barbecue.
Tenzij anders vermeld worden alle bakken geleverd ZONDER deksel. Bijpassende deksels vind u ook in deze productgroep. De bakjes met bodemformaat 108x82mm zijn ook leverbaar in kleinverpakking van 250 stuks MET deksel.

1 - 27 van 27 resultaten
1 - 27 van 27 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen