Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Borden & Bestek

Naast onze kunststof borden en bestek vinden wij dat ook in de disposables de trend zich zou moeten doorzetten naar meer duurzame en milieuvriendelijke artikelen. In ons assortiment vind je dus ook steeds meer duurzame alternatieven zoals b.v. de kartonnen borden van Biodore: Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit en stevigheid die nauwelijks onderdoet voor dat van een ‘echt’ bord. De borden zijn geschikt voor zowel warm als koud voedsel en behouden hun vorm bij gebruik in de magnetron. Deze borden worden gemaakt van houtpulp of bamboe, hernieuwbare grondstoffen. Dit geeft ze een duurzame en natuurlijke uitstraling waarmee je voor de dag kunt komen op ieder evenement.

1 - 32 van 38 resultaten
1 - 32 van 38 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen