Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Snackbakken Kunststof

Lichtgewicht snackbakken: Stevig en gemakkelijk. In de horeca, catering en fastfood zijn ze populair voor het serveren van lekkernijen om direct op te eten of mee te nemen. De vetafstotende bakjes zijn voorzien van een speciale bodem die het vet verspreidt en bovendien een isolerende werking heeft. Zo blijft de inhoud langer warm en brand je bij het vasthouden je vingers niet. Disposables zijn efficiënt en hygiënisch en na gebruik kunnen de bakjes eenvoudig in de plastic container. Onze snackbakjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen in wit of zwart, met of zonder apart sausvakje. Minder belastend voor het milieu: De Green Disposables A-bakken zijn minder belastend voor het milieu doordat dankzij de toevoeging van natuurlijke grondstoffen minder plastic nodig is.

1 - 20 van 20 resultaten
1 - 20 van 20 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen