Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Gebleekt Kraft

Gebleekt kraftpapier wordt geproduceerd uit naaldhout, waarvan de snippers tot cellulose worden verwerkt. Hiervan wordt dan weer kraftpapier gemaakt. De papierpulp is dan donker van kleur en normaal bruinpak of natron kraftpapier is dat ook. Wanneer deze pulp wordt gebleekt om een lichtere kleur te krijgen is het eindproduct gebleekt kraft. Dit is dan zeer geschikt als inpakpapier, patronenpapier of onderlegpapier. Gebleekt kraft heeft dezelfde eigenschappen als natronkraft (bruinkraft) maar is door zijn witte kleur ook zeer geschikt als inpakpapier. Gebleekt kraft wordt veel gebruikt door supermarkten, slagerijen en poeliers maar kan ook ingezet worden in b.v. naaiateliers en wasserijen. Gebleekt kraft wordt ook gebruikt bij de vervaardiging van b.v. fourniturenzakken, fruitzakken en snackzakken.

1 - 5 van 5 resultaten
1 - 5 van 5 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen