Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Staalband

Staalband is het sterkste type omsnoeringsband en dus het meest geschikt voor zware ladingen. Het heeft nauwelijks rek waardoor er bijna geen spanning verloren gaat na het omsnoeren. Staalband wordt met name in de hout- en de metaalsector gebruikt voor het bundelen van hout- en staalpakketten en is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Er zijn 2 soorten wikkeling: Enkelvoudige- of Europese wikkeling (EW) waarbij de staalband als een platte schijf is opgerold en de Meervoudige- of Amerikaanse Wikkeling (AW) waarbij de staalband op een brede rol is gewikkeld (als b.v. een tuinslang). Ook verkoopt Mupla Verpakkingen de bijbehorende span- en omsnoeringsapparatuur.

1 - 6 van 6 resultaten
1 - 6 van 6 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen