Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Vacuümeermachines

Vacuüm verpakken verlengt de houdbaarheid van voedingsmiddelen en verbetert de kwaliteit en voedselveiligheid. Vacuümeren is daarnaast geschikt voor non-foodproducten zoals elektronica, halfgeleiders, farmaceutische producten, textiel etc. De producten zijn zo luchtdicht, vocht-, stofvrij en zelfs steriel verpakt. Ze zijn ontwikkeld met het oog op snelheid en hygiëne. De vacuümkamer heeft afgeronde hoeken die schoonhouden heel gemakkelijk maken. Daarnaast zijn de machines uitgerust met progressieve beluchting voor betere productbescherming en hebben ze inlegplaten voor een snelle vacuümcyclus en instelhoogte. De gebruiksvriendelijke machines zijn voorzien van digitale programma- en onderhoudsfuncties en zijn onderhoudsarm. De Jumbo vacuümmachines zijn ontworpen en gemaakt in Nederland. Degelijke rvs uitvoering gecombineerd met een strak en functioneel design voor een lange levensduur. Verkrijgbaar in diverse afmetingen met 3 jaar garantie.
Wij leveren uiteraard een groot assortiment vacuümzakken voor deze machines.

1 - 4 van 4 resultaten
1 - 4 van 4 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen