Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Veelgestelde vragen

Kan iedereen bij Mupla Verpakkingen bestellen?

In principe kan iedereen met een inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel bij Mupla Verpakkingen producten bestellen.

Kan ik bij Mupla Verpakkingen alleen via de webshop bestellen?

Mupla Verpakkingen heeft haar webshop alleen maar als gemak voor jou als klant op het internet gezet, mede om een indruk te geven van het uitgebreide assortiment. Je kunt uiteraard ook gewoon telefonisch je bestelling aan onze medewerkers doorgeven of informatie aanvragen.

Kan ik ook langskomen bij Mupla Verpakkingen om producten te zien en/of af te halen?

Natuurlijk ben je welkom in onze showroom-shop aan de Zijveld 38 te Beneden-Leeuwen. Je kunt hier de producten bekijken en gelijk meenemen indien je dit wilt.

Hoe wordt mijn bestelling bij mij afgeleverd?

In de regio levert onze eigen chauffeur de bestelde goederen af. Daarnaast worden in de rest van Nederland, Belgie en Duitsland de bestellingen door onze expediteur bezorgd. Kleine pakketten tot max. 30kg. worden buiten de regio door een pakketdienst aangeleverd. (Ook in België en Duitsland)

Krijg ik bij bestelling via de webshop ook inzicht in de eventueel bijkomende verzendkosten?

Uiteraard! Bestellingen binnen Nederland boven een goederenbedrag van € 500.- worden franco huis geleverd. Onder dit bedrag brengen wij
€ 9.95 verzendkosten in rekening. (Voor België en Duitsland is dit bedrag € 21.95). Het kan echter voorkomen dat bij b.v. een combinatie van grote en/of volumneuze producten waarbij tijdens het bestelmoment nog niet te zien is of dit per pakketdienst of expediteur (pallet) verzonden kan worden er een hogere verzendbijdrage wordt gevraagd. In dit geval wordt er altijd vooraf contact met je opgenomen. Wij geven dan de daadwerkelijke verzendkosten door. Indien je het hier niet mee eens bent heb je uiteraard het recht je bestelling te annuleren. Wij hebben op dit moment softwarematig nog geen mogelijkheid dit vooraf op onze orderbevestiging weer te geven.

Kan ik bij Mupla Verpakkingen ook inpakwerkzaamheden uitbesteden?

Jawel: Ompakken of opnieuw verpakken van producten welke b.v. in een beschadigde verpakking zitten of welke moeten worden omgepakt naar grotere of kleinere volumes doen wij al voor diverse bedrijven. Je wilt slechts 1 schilderij, boek of vaas te versturen? Geen probleem!

Wat draagt Mupla Verpakkingen in positieve zin aan bij aan ons milieu?

Duurzaamheid van producten en materialen is uiteraard de grondgedachte. Mupla Verpakkingen heeft zichzelf een inspanningsverplichting opgelegd om te zorgen dat de door haar ingekochte producten het milieu niet of zo weinig mogelijk belasten. Veel van onze producenten en leveranciers van zowel karton als kunststoffen leveren inmiddels recyclebare, afbreekbare en composteerbare verpakkingsproducten. Ook allerlei toevoegingen als gebruikte iinkten en verfstoffen zijn tegenwoord soms tot 100% op waterbasis vervaardigd. Ook bij de aanschaf van nieuwe bedrijfsvoertuigen letten wij sterk op de milieuaspecten.

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen