Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Ducttape & Gaffertape

Ducttape of textieltape is een sterk hechtende tape en bovendien water- en oliebestendig. Ideaal voor vele klus- en reparatietoepassingen. Ducttape is met de hand afscheurbaar maar laat na verwijdering wél lijmresten achter.

Gaffertape wordt veel gebruikt voor het vastzetten van kabels in theater, bij muziekevenementen en concerten. Gaffertape is waterbestendig, afscheurbaar en laat géén lijmresten achter. NIEUW zijn de fluorkleuren voor evenementen waar blacklight goed tot zijn recht moet komen als b.v. Halloween, white- of foute party’s en theaterproducties. Deze tape markeert snoeren, en allerlei andere obstakels en zorgt door de fluorkleur voor verrassende effecten. Door de matte uitvoering geen weerspiegeling van licht. Ook geschikt om papier en andere materialen aan muren en vloeren te bevestigen. Gaffertape plakt op vele ondergronden, zowel binnen als buiten.

1 - 15 van 15 resultaten
1 - 15 van 15 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!
Eerste indruk
9,5
Service
9,8
Prijs / kwaliteit
9,2