Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Afvalzakken

Liever geen plastic zakken in je afvalbak? Kies dan voor deze stevige en vochtbestendige papieren Biodore zakken. Door de unieke samenstelling van het materiaal kunnen zij zelfs zonder coating alle afval aan zonder scheuren of doorlekken. Geschikt voor afvalbakken, gft-bakken of minicontainers met een inhoud van 60 of 140 liter. Biodore afvalzakken zijn gecertificeerd composteerbaar volgens de EN 13432-norm voor verpakkingen. Dit betekent dat de zakken na gebruik volledig biologisch afbreekbaar zijn. Hierdoor zijn Biodore afvalzakken ideaal voor het verzamelen en afvoeren van organisch afval, zoals groente-, fruit- en tuinafval. Naast papieren afvalzakken leveren wij ook kunststof afvalzakken.

1 - 2 van 2 resultaten
1 - 2 van 2 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen