Laat uw verpakking onze zorg zijn! Bel 0487 59 3526
mupla-30-jaar Created with Sketch.
0 items

Laminaat- / Stazakken

Laminaatzakken (transparante of aluminium uitvoering) kunnen door de ronde binnenbodem rechtop staan en dus producten prima presenteren. Door de hersluitbare gripsluiting dus zeer geschikt voor het vershouden van producten of voor producten waarvan steeds maar een deel wordt gebruikt. Stazakken (pouches) zijn te gebruiken voor het verpakken van uiteenlopende producten als b.v. versproducten, poeders, kruiden, gedroogde producten tot zelfs vloeibare producten. Wij leveren een groot aantal standaardformaten uit voorraad. Natuurlijk op aanvraag ook andere kleuren of eigen ontwerp. Het voordeel van stazakken is dat ze opgebouwd zijn uit meerdere dunne laagjes kunststof waardoor er voor de productie ervan relatief weinig grondstoffen nodig zijn, daarnaast zijn ze recyclebaar en nemen lege zakken maar weinig ruimte in waardoor een stazak milieuvriendelijker is dan b.v. een flacon of fles.

1 - 14 van 14 resultaten
1 - 14 van 14 resultaten

Over Mupla

Mupla Verpakkingen is in 1987 opgericht als éénmanszaak door dhr. Mulder sr. en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende verpakkingsgroothandel in de Benelux.

Lees meer over Mupla

Vragen? Bel 0487 59 3526 voor advies!

Mupla Verpakkingen is i.v.m. de zomervakantie gesloten van maandag 27 juli t/m vrijdag 7 augustus (week 31 en 32).
Bestellingen insturen via de webshop kan gewoon tijdens deze periode. Je e-mails worden dan echter weer vanaf maandag 10 augustus door ons gelezen en verwerkt.

Niet meer tonen